The fun in science

Wetenschap is niet alleen voor nerds! Dat bewijst Science Dump maar weer, het online platform waarvoor ik korte artikelen schrijf. Met een vleugje humor, want opmerkelijke feitjes werken nu eenmaal vaak op de lachspieren. Samenvattend, want lang naar een beeldscherm staren is ongezond (zie hieronder). En in het Engels, want de meeste van de 2,7 miljoen volgers op Facebook kennen hooguit het Nederlandse begrip “Mayonaise”.

Hieronder wat leesvoer voor op een regenachtige dag. Of gewoon even tussendoor want ja, ze zijn dus kort.

Credit: Solvin Zankl
Credit: Solvin Zankl

Eén gedachte over “The fun in science


  1. Leuke wetenswaardige, verbazingwekkende items! Dank je wel!
    Wat is er toch veel waarvan we geen idee hebben!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.