Over mij

Het zat niet in de planning, schrijfster worden. Ik studeerde af als kinderpsycholoog en dacht daarin mijn toekomst te vinden. ‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans’, zong John Lennon ooit. Ja, dat blijkt.

Ik kan het schrijven – net als het lezen- gewoon niet laten. Ik ben nu eenmaal gek op taal, verhalen, kennis. Zo werd mijn hobby een passie en een passie mijn werk. Sinds 2011 schrijf ik in opdracht voor websites, tijdschriften, social media en aan informatieve boeken. Daarnaast sleutel ik vrolijk verder aan eigen schrijfwerk. Van kinderboeken tot reisverhalen, en al het andere dat schreeuwt om op papier te worden gezet.

In 2006 ontdekte ik de wereld van de fotografie: ik was meteen verkocht. In mijn vrije uurtjes sta ik graag in de mist op de hei of tussen de papegaaiduikers in Noorwegen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in outdoor sportevenementen, waar de omstandigheden altijd weer anders en uitdagend zijn. Zo groeide ook deze hobby ineens uit tot werk. Al voelt het nog steeds als een hobby.

Nieuwsgierig geworden? Spit dan eens door mijn website heen. In de menu’s schrijven en fotografie vind je meer informatie over mijn werkzaamheden. Vragen? Neem gerust contact met me op!

Irène Storm